„BONA Pizzeria” virtuvė

„BONA Pizzeria” svečiams siūlome žinomiausių Viduržemio jūros regiono patiekalų - picų, makaronų, salotų. Tai - kasdienis populiarus valgiaraštis, pasižymintis paprastais ir lengvais valgiais. Nuskriausti nebus ir tradicinės lietuvių bei karaimų virtuvės mėgėjai. Čia jie ras cepelinų, kibinų, kitų pamėgtų patiekalų.

„BONA Pizzeria” išskirtinumas - mūsų pačių ir kitų Lietuvos ūkininkų išaugintos daržo gėrybės (prieskoninės žolelės, daržovės, uogos), derinamos su geriausiais tam tikrų Italijos regionų produktais. Mūsų patiekaluose išlieka autentiškas, visiems pažįstamas valgio skonis - tarsi mamos virtuvėje: tikra, paprasta, su meile.

Šių metų „BONA Pizzeria” valgiaraščio naujiena - garsaus Ispanijos virtuvės šefo Sergio Bastard patiekalai. Sergio patinka dirbti užmiesčio restoranuose ar kavinėse, kurias supa ramybė, harmonija, gamtos grožis, kur jis iš čia pat darže išaugintų daržovių ir prieskoninių žolelių mėgsta kurti lengvą maistą. Sergio patiekalai pasižymi neįtikėtinu paprastumu, kurį virtuvės šefas pasiekia savo aukšta kulinarine meistryste.

Skanaus!